מי אנחנו
האטליז שלנו נוסד בשנות ה30 על ידי הסבא כאמל עיראקי שנולד ב1913 אשר היה מראשוני הקצבים באיזור שהיה מגדל את העגלים והכבשים בעצמו עד שמגיעים למשקל השחיטה סוחב כל יום עגל לחנות שוחט ומוכר את הבשר החם ,אליו הצטרף הבן חאלד עיראקי שנולד ב 1955 שאת ילדותו העביר עם האבא ליד העגלים ובאטליז עד שקיבל את המושכות עם חלוף השנים, והיום גם הנכד עמאר עיראקי שנולד ב1986 והלך בצעדיהם של האבא והסבא והתחיל להתעמק ולחקור את הנושא מקרוב יותר ובהרחבה , הקצביה שלנו היא דרך של דורות ודבר שהפך למסורת במשפחה אשר הקנה לנו ניסיון עצום בתחום, אנחנו בוחרים את העגלים שלנו על פי הניסיון רב השנים ולאחר שחקרנו וראינו מקרוב את כל תהליך ההתפתחות של כל זן עגל ואיזה בשר הוא מיצר ואת האיכות שלו ובמה זן יכול להיות טוב מהאחר .. למדנו לעומק את האנטומיה של הפרה וכמובן את תורת הקיצוב המקצועי והמיוחד שמיחד אותנו ,כקצבים בגינים, ולא עוד מוכרי בשר ,אצלנו באטליז תוכלו להרגיש את החוויה הכי קרוב שיש ולהיות מעורבים בכל התהליך של הקיצוב והפירוק עד החיתוך של הנתחים העוצמתיים והיפיפיים שנניח מולכם הכי קרוב שתחיו את הרגע.. אנחנו נושמים בשר וחיים אותו בנשמה ובתודעה ולומדים אותו כל הזמן, מיישנים ומטפחים וחוקרים כל חלק ונתח והכי חשוב לא מתפשרים על האותנטיות שבתהליך ודרך העבודה שלנו בעלת השנים הרבות שנשבענו להישאר נאמנים אליה,את רוב העגלים שלנו אנחנו מגדלים או שבוחרים ממיטב הרפתות שיש בארץ לפי הכללים שלמדנו עם השנים דבר שמאתגר אותנו כל יום מחדש .באטליז שלנו השירות מוענק באופן אישי לכל אחד ואחת מלקוחותינו עם הסברים על הנתחים השונים ומה מיחד כל חלק או נתח והכי חשוב האווירה הביתית והיחס החם שמעניק האטליז לכל חובבי הבשר והלקוחות באבה וחיבוק אמיתי ומכל ה❤️




